За Eli Jewels- бижута уникати

Untitled l

„Eli Jewels“ е онлайн магазин за ръчно изработени бижута- уникати. Тук ще намерите голямо разнообразие от ръчно изработени изделия в няколко различни категории.

„Eli Jewels“ е авторска линия бижута- уникати от Елена Димитрова.

Повече от 15 години Елена създава свои колекции, които са предпочитани от много дами у нас и в Европа.

Ели използва разнообразни материали в изработката на бижутата: японски мъниста Toho, Miyuki, полимерна глина Fimo, кристали Swarovski, полускъпоценни камъни, естествена и изкуствена кожа и много други.

Имаме и една невероятна категория „за колекционери“, където може да намерите наистина уникални по рода си ръчно изработени бижута на водещи майстори в съответната техника.

В уеб сайта „Eli Jewels“ присъстват и бижута на гостуващи автори. Представянето на всеки автор е упоменато в описанието на съответния продукт. Изделията са единични бройки.

Цената на доставка е фиксирана 5.00 лева за страната. За заявки над 100.00 лева доставката е безплатна.

Моля, имайте предвид, че след направена поръчка, изделието автоматично изчезва от магазина на „Eli Jewels“ . Системата е направена, за да се избегне неудобство, тъй като бижутата са единични бройки. След направена поръчка, ние ще се свържем с вас за уточняване на детайли относно заявката ви.

Ако сте автор на ръчно изработени бижута и имате желание да присъствате в нашия сайт, моля да се свържете с нас чрез формата за контакти или на мобилен телефон.

Изберете своето ръчно изработено бижу от  Eli Jewels?