Комплекти

виж в по-голям размер Комплект "Аржентинско танго"
IMG_0271IMG_0273IMG_0274

Комплект „Аржентинско танго“

Примамливо и съблазнително, меко и грубо, едновременоо агресивно и сантиментално, световъртеж от изживявания… колко още можем да кажем за тангото…Двусмислено и противоречиво, понякога мрачно, но истински вълнуващо- всичко това, вероятно и много повече е усещането за танго. Разбира се изпълнението на танго не е само израз на страстта, както повечето хора считат. Истината е, че в танца трябва да се оставиш символично да „паднеш”, за да можеш после да се изправиш с характер и с едно ново разбиране, с което да продължиш напред. С това задаваш съвършено различна посока на движение, изправяйки се с открито лице и директен поглед пред партньора си.
Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите и носи баланс на ума и тялото. Червеният корал е символ на радост и щастие.
Комплект колие и обеци „Аржентинско танго“ е изработен с японски стъклени мъниста Тохо, червен корал, черен оникс и естествена кожа. Кабошонът е правен с техника декупаж от Nataly’s Hobbies. Дължина на колието около врата 45 см., размер на кабошона – височина 5 см., ширина 4 см. Използваната техника е бродерия с мъниста. Закопчалката е ръчно изработена от японски мъниста Тохо. Автор Албена Петкова

5/5 (7)
5/57

79.00 лв.